GRÜNDNER Vendégház
 SIÓFOK


+36 84 315 073   +36 30 476 3070

GRÜNDNER Vendégház
 SIÓFOK


+36 84 315 073   +36 30 476 3070

Gründner Vendégház – Egész évben nyitva


Vendégháznk 1993 óta fogadja vendégeit a Balaton legnépszerűbb városában Siófokon.


Nyugodtan szeretne pihenni...Egy mozgalmas, nyári nap fáradalmait csendes, nyugodt környezetben pihenheti ki az aranyparti szabad strandtól
kb. 1.000 m-re, a városközponttól kb. 1.600 m-re elhelyezkedő családi vendégháznkban. Az igényesen és kényelmesen berendezett szobákban otthonosan érezheti magát. Minden szobához saját zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba tartozik.

A nyugodt alvást extra méretű ágyaink és a klíma berendezés biztosítja. Hogy gondtalanul induljon a napja a kertre néző étkezőben vagy a teraszon fogyaszthatja el a finom svédasztalos reggelit.  A nagy kertben elvonultan olvashatja kedvenc könyvét vagy választhatja az aktív kikapcsolódást nyújtó labdajátékokat, asztaliteniszt és tollaslabdát. Ha nyaralása alatt mégis kíváncsi arra, hogy mi történik a külvilágban, igénybe veheti az ingyenes WI-FI szolgáltatásunkat. Autójáért sem kell aggódnia. A vendégházhoz tartozó ingyenes, zárt parkolóban autóját biztonságban tudhatja. Ha még több kényeztetésre vágyik, akkor a vendégháztól kb. 3,5 km-re lévő Galérius élmény- és termálfürdőben számtalan wellness szolgáltatás közül válogathat.
 


Nem csak nyáron jönne Siófokra …Egész éves nyitva tartásunk lehetőséget ad arra, hogy a nyári szezonon kívül is felfedezhesse a Balatont.
Élvezhesse az első tavaszi napsütést, az őszi hónapok melegét és a téli Balaton nyugalmát.
Amennyiben üzleti úton vagy átutazóban lenne Siófokon vendégháznkban meleg szoba, ingyenes WI-FI és finom reggeli várja.
 

Legyen Ön is a vendégünk!
Foglalja le szállását időben!